Vinnaren i knivtävlingen
Efter mycket om och men har jag lyckats välja en vinnare i knivtävlingen. Det var verkligen inte lätt och jag…
Sous vide – packningsutrustning
Nu kommer ytterligare en post i min serie om sous vide. Här går jag igenom vad man behöver för packningsutrustning…
Glutenfria pastasubstitut Del 1 – King Soba Organic rice & wakame noodles
Det här är ett ämne som jag har glömt att dokumentera. Jag vet inte om det är av vikt för…
Boeuf Bourguignon
Maten som är omöjlig att stava till och nästan ännu värre att uttala. Jag tycker nog egentligen att vi ska…
Asiatiska rispapperknyten, jordnötsås och teriyakibiff
Det här är egentligen en oenhetlig blandning men jag tycker ändå att det är gott. Den här typen av knyten…
Kallrökt lax med grillad och smörslungad vitkål och kall löksås
En väldigt sorglig sak med att svärmor ska sälja sitt torp nere i Småland är att röken som jag och…
Sous vide – teori
Min serie om sous vide har legat lite på is på grund av sommar och grillmani men nu är det…
Mina bästa köttbullar
Det är dags för lite husmanskost i bloggen känner jag och vad passar då inte bättre än köttbullar? Det är…