Laxtartar med dillolja och äggula
I lördags åts det en hel del bra mat tillsammans med två kompisar. Alla grejerna kommer upp i sinom tid…
Lätthalstrad lövbiff med pepparrot och äggula
Det blev rätt så sen middag igår och ingen av oss var speciellt hungriga. Då passar det suveränt med den…
Spädgris och njutning
"Det är omöjligt att leva ett behagligt liv utan att leva klokt, hedervärt och rättfärdigt, och det är omöjligt att…
Gumbo – en gång till
Det blir andra gången jag bloggar om den här rätten, men jag har gjort ändringar i receptet. Kanske inte jättestora…
Sous vide – bakgrund
Som jag skrev i en tidigare bloggpost så har jag bestämt mig för att göra en rätt rejäl genomgång av…
Rostbiff sous vide och vad man gör med den
Rostbiff sous vide, kan det vara något det? Ja verkligen, bästa rostbiffen någonsin faktiskt. Sen några ord om vad man…
Mosbricka
När jag var liten var en av årets höjdpunkter sista april. Man fick åka iväg med familjen till nån kase…
Billigaste kallröken
Här kommer ett finurligt och extremt billigt sätt att förvandla sin klotgrill till en kallrök. (mer …)