Crispy hot dogs
Det är hög tid för en korvmiddag och idag skriver jag om något som faktiskt både är enkelt och snabbt…
Hur gick det sen – Kolstålsstekpanna
Nu inleder jag en ny bloggserie om en jävligt relevant grej - Hur gick det sen med fylleinköpen? (mer …)
Trattkantarellstuvning
Jag kastar ur mig en liten snabbpost med tanke på att vi är mitt i svampsäsongen och jag knappt har…
Bäcköring (-röding) – lyxmat från skogen
Det här blir ingen ren matlagningspost utan mer en liten utvikning kring bäcköring som jag varit ute och fiskat idag.…
Hemgjord tomatketchup
Jag har en gammal barndomskompis som heter Dan. Han anser att det ultimata beviset på att jag är "beyond totally…
Kallrökt oxfilé
Inför semestern kan det vara kul att ha något litet matlagningsprojekt. Att kallröka oxfilé är både enkelt och ger ett…
Kokboksrecension – Mackor
Min kokboksförfattarfavorit har släppt en ny bok. Jag fick den i förrgår och har redan hunnit lusläsa den i sin…
Ägg i tomatsalsa – en enkel texmex-brunch
Idag är det texmex-dag hos oss, till kvällen blir det räkenchiladas men jag startade redan tidigare med en enkel mexarlunch.…