Rostbiff sous vide och vad man gör med den
Rostbiff sous vide, kan det vara något det? Ja verkligen, bästa rostbiffen någonsin faktiskt. Sen några ord om vad man…
Sjömansbiff på älg
Jag har inte glömt bloggen, jag lovar. Det är otroligt mycket nu med jobbet och hemma med ungarna och på…
Nyårstips
Jag har haft ett förslag på nyårsmat med på bloggen redan men jag tänkte att jag skulle samla ihop lite…
Torskrygg på planka
När jag köpte min nya skärbräda så passade jag på att lägga till några ekplankor för plankstek också. Då jag…
Spagetti med salsiccia
Det här är en förhållandevis lättlagad pastarätt om man har god tillgång till högkvalitetskorv. Har man inte det så tar…
Balticurry med lamm och mango
Jag har gjort en balticurryvariant förr, den gången på kyckling. Där skriver jag en hel del om vikten av att…
Helstekt kyckling med lite asiatisk känsla
Nu får det vara nog med diagram och tok. Igår hade jag tänkt laga oxbringa med pepparrot och hela faderullan…
Grytstek med smak av Mexiko
Grytstek känns lite bortglömt, men har man en bra gryta med tjockt gods så är det definitivt något man ska…